Warren Buffett methode

Beleggen volgens de Warren Buffett methode. Door: Tom Lassing

maandag, augustus 01, 2005

Laag inkopen is essentieel voor beurs succes

(Steekwoorden: Warren Buffett, Warren Buffet, Warran, beleggingstrategie, beleggingstip, aandelen, rendementen, belegger)

Beste lezer,

Deze keer eens geen beleggingstip. Nu werpen wij u niet de spreekwoordelijke vis toe, maar overhandigen we u de hengel!

Als u inschrijft op onze gratis tipservice laten wij u zien waarom het essentieel is aandelen laag te kopen, om uitzonderlijke rendementen te behalen. En eigenlijk is het best simpel: betaalt u veel dan verdient u weinig, en betaalt u weinig dan verdient u veel. Thats all there is!


Op deze simpele manier heeft Warren Buffett zijn miljarden verdiend. En hij blijkt niet de enige te zijn. Vele anderen – de een meer bekend dan de andere – hebben middels dezelfde strategie ook consistent zeer fraaie rendementen behaald. En juist die combinatie van lange perioden hoge rendementen behalen – om zo te kunnen profiteren van het ‘rente op rente-effect’ - is essentieel om uw vermogen echt te laten groeien. Einstein sprak niet voor niets over het ‘achtste wereldwonder’.

Ongetwijfeld zult u als belegger altijd met twee vragen zitten:

1) Van welke bedrijven moet ik aandelen kopen?
2) Op welke koers dien ik die aandelen te kopen (en tevens te verkopen)?

De antwoorden op deze twee eenvoudige vragen zijn essentieel om structureel succesvol te kunnen beleggen. Op beide vragen (en de antwoorden) gaan we uitgebreid in, in ons Warren Buffett E-boek. In dit E-boek gaan we uitgebreid in op de strategie van ’s werelds beste belegger allertijden. Hiervoor verwijzen we naar de volgende link:

http://www.beursbox.nl/2005/04/nieuw-nederlandstalig-warren-buffett.html


Succes met uw beleggingen,

Hendrik Oude Nijhuis