Warren Buffett methode

Beleggen volgens de Warren Buffett methode. Door: Tom Lassing

vrijdag, juni 17, 2005

Warren Bufffett beursblog nu echt van start!

Warren Buffett beursblogger van start!

Middels deze blogger zullen wij u gaan informeren over de beleggingsstrategie van 's werelds beste belegger aller tijden. Op tal van aspecten voor het selecteren van 'goede bedrijven' zullen we de komende periode ingaan. Ook besteden we ruim aandacht aan mogelijkheden om tot een schatting van de waarde van het bedrijf te komen. Dit is essentieel gezien zonder vaststelling van koop- en verkoopprijzen niet mogelijk is.

Naast de aandacht die we besteden aan de strategie van Buffett zullen we middels voorbeelden van Buffett's beleggingen de praktijk toetsen. Tevens zullen actuele gebeurtenissen rondom Buffett, denk aan uitspraken, nieuwe aan- of verkopen, behandeld worden, evenals die van andere beleggers die zijn strategie op succesvolle wijze toepassen.

Gratis concrete analyses

Concrete analyses van 'Buffett-aandelen' die volgens ons nu koopwaardig zijn, zullen ten dele op deze beursblog verschijnen. Dit aangezien de stukken hiervoor te lang zijn, hoewel wij altijd onze uiterste best doen de stukken zo beknopt mogelijk te houden, zonder daarbij in te leveren aan essentiƫle gegevens. De analyses kunt u (gratis) verkrijgen via de onderstaande link: http://www.beursbox.nl/2005/05/gratis-aandelentip-obv-warren-buffett.html

Hendrik Oude Nijhuis